Archief: Nieuws


Workshop Blaasinstrumenten groep 5b


Afgelopen dinsdag hebben de kinderen hun muzikale talenten kunnen laten zien tijdens de workshop blaasinstrumenten georganiseerd door Harmonie St. Caecilia Angeren. De kinderen hebben op de klarinet, trompet, hoorn, saxofoon en een bastuba gespeeld. Dol enthousiast probeerden alle kinderen geluid uit de instrumenten te krijgen onder begeleiding van ervaren muzikanten en dat lukte.

Lees verder

Kijkochtenden peutergroep Pinkeltje


Bij peutergroep Pinkeltje in Angeren ontdekken peuters van 2 tot 4 jaar samen de wereld om hen heen. En wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Kom daarom kijken en meedoen tijdens één van de kijkochtenden op dinsdag 16 en vrijdag 19 mei! Pinkeltje is gevestigd in […]

Lees verder

IPC thema “de lucht in” in de groepen 1/2


Volgende week starten we met een nieuwe IPC unit “de lucht in”. Maandag is het startpunt en de komende weken staan verschillende onderwerpen binnen het thema centraal; vliegen, vliegers, ruimtevaart en insecten. Heeft u thuis iets wat we in de klas mogen gebruiken en/of tentoonstellen geef het gerust mee aan uw kind.

Lees verder