klussen-dag 21 april


logo Pinkeltje

Beste ouders/verzorgers,

Nu er ook kinderen van 0-2 jaar bij Pinkeltje spelen, willen wij heel graag een buitenruimte die geschikt is voor zowel de allerkleinsten als onze peuters. Hiermee willen we graag op zaterdag 21 april samen met ouders en vrijwilligers een begin maken. Deze dag willen we gebruiken om ruimte te creëren voor een hekwerk, zandbak, schuurtje en bestrating. In een later stadium kan de buitenruimte steeds verder aangepast worden.

Er hebben zich al een aantal lieve vrijwilligers gemeld die de handen uit de mouwen komen steken maar we kunnen nog een paar mensen gebruiken.

Indien nodig kunt u uw kind(eren) meebrengen. Zij zullen in de groepsruimte worden opgevangen door leidsters, ouders en vrijwilligers. Omdat wij graag willen weten op hoeveel kinderen ouders/vrijwilligers wij kunnen rekenen, vragen wij u zich aan te melden bij Ans Willemsen via pinkeltje@delinge.nl.

Op ons mededelingenbord hangt een schets waar te zien hoe de buitenruimte er ongeveer uit moet gaan zien. Ook zijn we nog op zoek naar gereedschap (te leen) en materialen.

We hebben nog nodig:
Kruiwagens
Batsen
Vrijwilligers met een spierballen en een aanhanger die voor ons stenen op willen halen.
Trilplaat
Rubber hamers (voor het bestraten)

Wat gaan we doen:

  • Oude struiken verwijderen, grond egaliseren zodat er ruimte ontstaat voor de omheining, paadjes creëren voor de kinderen om op te fietsen, een schuurtje en de zandbak plaatsen.
  • Bestraten.

Wij hopen op een gezellige klussen-dag en hopelijk tot 21 april!

Met vriendelijke groet,
Team Kinderopvang Marang.