Fietsen en te voet naar School!  – “Week voor de gezonde jeugd”


zebra

Van 16 t/m 20 maart doet Marang samen met GO! mee aan “De week voor de gezonde jeugd”. Voldoende beweging is goed voor de ontwikkeling en gezondheid van je kind. Kom je fietsend of lopend naar school, dan mag je elke dag een sticker plakken op de GO! klassenposter. De klas met de meeste stickers aan het eind van de week, ontvangt een gezonde en sportieve prijs! Je gaat samen met je klas de challenge aan.

Voor sommige ouders is het mogelijk minder eenvoudig om met de fiets of te voet naar school te gaan. Kun je zelf niet meefietsen? Of misschien maar één of twee dagen? Wie weet kunnen jullie samen met de kinderen/ouders uit de buurt of vriendjes/vriendinnetjes iets afspreken!?

Dus GO! en pak de fiets of loop naar school!😊

Post een leuke foto of kort filmpje van jou met je vriendjes/vriendinnetjes! Gebruik hierin: #MaakGezondGewoon @GezondOnderweg @JOGGNL. Zo kun jij ook klasgenoten motiveren mee te doen!

 

Sportieve groet,
GO

Onder andere namens GO! collega’s Fysiotherapie M van der Ploeg en kinderfysiotherapie de Wingerd veel plezier! – www.go-nl.nl

GO! – Gezond Onderweg helpt de jeugd in Lingewaard op weg, zodat kinderen lekkerder in hun vel zitten. Centraal bij GO! staat: goed en lekker eten, regelmatig met plezier bewegen en sporten en elke dag tijd om te relaxen.